fietsweek 2016 : Alp d'Huez

Alp d'Huez, de Nederlandse berg, wordt het strijdtoneel voor de Marmatrimmers in 2016....

de lokatie voor de fietsweek is dit jaar gevallen op de Alp d'Huez.
Deze berg die door iedere Nederlander die zich wielrenner wil noemen toch minstens eenmaal beklommen moet zijn, zal het middelpunt vormen voor de fietsweek 2016. De eerste week van juli zullen de Marmaten strijd leveren op en rondom deze berg.

Gedurende de week zullen er verschillende tochten worden gefietst. Naast de 21 bochten van de Alp d'Huez worden mogelijk andere tot de verbeelding sprekende bergen uit de tour de France beklommen: de Galibier, Croix de Fer, les Deux Alpes....
Het programma en de tochten worden uiteraard in samenspraak met degene die meegaan samengesteld. De marmaten die iets minder / geen ervaring hebben met het fietsen in de bergen zijn ook van harte welkom om mee te gaan. Tijdens het fietsen is er een volgwagen aanwezig, het is dus mogelijk om bijvoorbeeld een dag als fietser over te slaan en die dag als ploegleider / mecanicien / verzorger mee te maken vanuit de auto.
Naast de sportieve prestaties overdag, wordt er minstens evenveel genoten van alle gezelligheid in de avonduren....

fietsweek 2016:
Lokatie: omgeving Alp d'Huez, onderkomen wordt nog bepaald
periode: in week van 3-9 juli, (aantal dagen - 5,6 of 7 - wordt definitief vastgesteld in samenspraak met de deelnemers)

Indien men interesse heeft, dit voor eind april kenbaar maken bij Jos of Martien.