Marmatrimmers fietsen voor het goede doel

Beste Marmatrimmers

 

Met het nieuwe jaar komen ook nieuwe voornemens. We hebben met enkele personen besloten om dit jaar deel te nemen aan de “Tour For Life”, volgens de organisatie de aller mooiste etappe koers van Italie naar Nederland. Dit wordt gecombineerd met een goed doel, namelijk het ondersteunen van kanker onderzoek. Voor meer informatie over deze koers, zie www.tourforlife.nl.

Het zal uiteraard de nodige inspanning vergen, maar we denken dat het een zeer interessante onderneming zal worden, zie bijvoorbeeld ook een verslag van wielerliefhebbers die aan een vorige editie deelgenomen hebben:  cycleforcharity.tumblr.com.

De tocht zal aanvangen op zondag 27 augustus 2017 (ja, met Liessel kermis) in Bardonecchia in Italie wat net over de grens met Frankrijk ligt. Na een eerste klim bereikt men Frankrijk al en daar zal niet de makkelijkste, maar wel de mooiste route gevolgd worden. Eerst dwars door de Franse Alpen met als letterlijk hoogtepunt de Galibier en daarna op naar het noorden om via het Jura gebergte en de Vogezen uiteindelijk via Luxemburg de Ardennen te bereiken. Uiteindelijk eindigen we op zondag 3 september bij Leon voor de deur in Rotterdam.

Voor het goede doel hebben we zeker ondersteuning nodig, hier komen we later graag op terug. Wat we bij deze jullie willen vragen is of er nog meer interesse is van Marmatrimmers om deze unieke uitdaging samen aan te gaan? Mocht je de tocht op de fiets iets teveel van het goede vinden maar wel interesse, tijd en zin hebben om te begeleiden dan horen we dit ook erg graag van je.

Met vriendelijke groeten van de MarmaTrimmers “Tour For Life” groep, die inmiddels al groter geworden is (maar er blijft plaats voor meer),

Cor Janssen,
Geert Boots,
Martien Janssen,
Frank Veldhuijzen,
Jos Smits,
Frans van de Laak.