sportieve uitdaging van Harrie

Hallo iedereen!

 

Zoals je misschien weet ga ik van 17 tm 23 September 2017 meedoen aan Duchenne Heroes.
Samen met mij gaan 450 mensen 7 dagen mountainbiken, totaal 700km en 13500 hoogtemeters, 70% van de route is door onverhard gebied. We Starten in Saarburg in Duitsland en zullen via Luxemburg & België naar Nederland rijden. Hier zullen we 23 September finishen in Eindhoven bij de karpendonkse plas.

Ik heb mij ingeschreven als "Weekend Heroes" wat wil zeggen dat ik de laatste 2 dagen 100 km per dag zal mee fietsen.
Ik heb besloten om mee te doen, omdat Duchenne Spierdystrofie nog niet te genezen of zelfs niet te voorkomen is.Kinderen en jonge mannen overlijden veel te vroeg en worden vaak niet ouder dan 30 jaar.

Steun me in deze uitdaging en steun het werk van Duchenne Heroes​! Mijn sponsordoel is € 750,00. Ik hoop dat je me wilt sponsoren. Elke euro maakt een verschil.

Sponsoren kan heel eenvoudig via de website. Ga naar www.duchenneheroes.nl, klik op ‘Sponsor’ en zoek mijn naam in de lijst.
Je kan ook deze directe link gebruiken: www.duchenneheroes.nl/harrie-van-haandel-2

De uitkomsten van een aantal van de gesponsorde onderzoeken van Stichting Duchenne Parent Project zijn zeer veelbelovend. Zo is één van de ontwikkelde geneesmiddelen al ver in ontwikkeling (exon skipping) en wordt op dit moment getest bij kinderen. Er is dus hoop op een medicijn! Daarom steun ik dit goede doel en evenement, zodat er een einde gemaakt kan worden aan de spierziekte Duchenne. En daarom vraag ik jouw steun ook.

 

Wacht niet! Sponsor ​nu!

 

Alvast bedankt voor je steun!

 

Groeten, Harrie