update coronavirus

Update 2 april

Beste leden,

I.v.m. het verlengen van de maatregelen m.b.t. het coronavirus zullen ook onze clubritten tot in ieder geval 28 april niet doorgaan.

We hopen dat jullie allemaal fit en gezond blijven en de conditie een beetje op peil weten te houden.

Voor 28 april zullen we weer een nieuwe update sturen.

Zie onderstaand nog de laatste update van de NTFU.

Als bestuur vragen wij iedereen zich aan deze regels te houden!!!


Met vriendelijke groet,

Bestuur Marmatrimmers

Update 2 april, 14:01 uur Fietsen doe je solo

Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer is van 100 personen. Individueel sporten in de buitenlucht kan nog wel. Dat geldt ook voor wielrennen en mountainbiken: fietsen doe je solo. In dit artikel delen we tips voor je solorit. Wil je tóch samen op pad, bijvoorbeeld met je partner of fietsvriend? Dat kan, maar laat de groep uit niet meer dan 2 personen bestaan. Bovendien moet je minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Tot slot: zoek geen risico’s op waardoor je bent aangewezen op medische hulp (bijvoorbeeld door een ongeval). De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

Voor verenigingen geldt: leden fietsen niet in groepsverband groter dan 2 personen. Clubbijeenkomsten zoals groepsritten en -trainingen worden tot en met in ieder geval 28 april geannuleerd. Ook alle sportclubs en sportvoorzieningen moeten tot en met 28 april hun deuren gesloten houden. Het kabinet bespreekt nog wat er ná april gaat gebeuren.


17 maart 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de laatste berichten van het RIVM en het advies van de NTFU hebben we besloten onze clubritten t/m 6 april van de kalender te schrappen.
Wij kunnen en willen als bestuur niet de verantwoordelijkheid nemen om de gezondheid van onze leden op het spel te zetten.

Dit houdt natuurlijk niet in dat er niet meer gefietst kan worden.
Om fit en gezond te blijven is het goed om in beweging te blijven en dit zal ook bijdragen tegen de tijd dat we de clubritten weer kunnen hervatten.

Meer informatie en tips over het coronavirus en fietsen vind je via ondertsaande link op de website van fietssport.nl
artikel fietssport

Wij hopen dat we allemaal gezond en wel door deze periode heen komen en zien jullie graag in goede conditie terug als de clubritten hervat worden.

Tegen het einde van deze periode zullen we jullie een update geven over de stand van zaken.

Veel fietsplezier.

Met vriendelijke groet,
bestuur Marmatrimmers